Introductie van de nieuwe Ford S-MAX ST-Line

12-10-2017

Ford gaat met zijn sportieve ST-Line uitvoering de ruimte in met de introductie van de Ford S-MAX ST-Line. Met deze nieuwe S-MAX uitvoering biedt Ford het grootste aantal kubieke meters sportief rijplezier van dit moment. Het merk combineert hiermee de dynamische looks van de ST-Line met de praktische bruikbaarheid van de ruime Ford S-MAX. De S-MAX ST-Line is per direct te bestellen.

Onder het ST-Line label heeft Ford de afgelopen jaren een serie sportief gelijnde en extra gepeperde modellen gelanceerd. Gemeenschappelijke kenmerken van deze ST-Line modellen zijn de fraaie bodystyling kits, lichtmetalen velgen en interieurs met sportieve afwerkingsaccenten. Maar ST-Line behelst meer dan alleen uiterlijke kenmerken. Ook het onderstel is aangepakt en brengt het al zeer goede rijgedrag naar een nog hoger niveau. Nadat eerder de Fiesta ST-Line, Focus ST-Line, Kuga ST-Line en Mondeo ST-Line al hun opwachting maakten, breidt Ford de serie nu verder uit met de ruime, veelzijdige S-MAX ST-Line. Bij uitstek de sportieve gezinsauto voor de familieman die meer wil.

Onze Occasions


Sportief van binnen en van buiten

Uiterlijk is de S-MAX ST-Line direct te herkennen aan de full body styling kit met achterspoiler, het verlaagde onderstel en de dubbele uitlaatuitsparing in de achterbumper. Zwarte koplampbehuizing en raamomlijsting zetten de sportieve inborst op subtiele wijze extra aan. Minder subtiel zijn de forse 18 inch 5×2-spaaks lichtmetalen velgen in Rock Metallic die de S-MAX ST-Line en profiel nog meer body geven. Daarnaast geven de ST-Line emblemen op de voorschermen aan dat het hier om een bijzondere uitvoering gaat.

Ook in het interieur is het sportiviteit troef. Hier komt de dynamiek van de S-MAX S-Line bijvoorbeeld tot uiting via de verwarmbare sportstoelen met zwarte bekleding en rood contrasterende stiksels, zwarte hemelbekleding en een stuurwiel met geperforeerd leder en eveneens rode stiksels. Andere opvallende details zijn de aluminium pedalen, zwarte luxe vloermatten voor en achter met rode afwerking en het opvallende ST-Line logo op de pookknop en de voorste instaplijsten.




Sportieve Luxe

Die sportieve highlights worden in de S-MAX ST-Line versterkt door een riante lijst met standaard comfort- en luxefeatures. Voorbeelden zijn Ambient Lighting (subtiele LED interieurverlichting), Dual Zone automatische airconditioning, elektrisch verwarmbare voorstoelen, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels en FordKeyless Entry met FordPower startbutton. De inzittenden van deze S-MAX blijven connected met SYNC 3 inclusief 8 inch touchscreen met Touch & Swipe functie, de smartphonekoppeling met Bluetooth, Voice Control, Applink, Apple Car play en Android auto.

Ook qua rijassistentiesystemen is de Ford S-MAX ST-Line helemaal van deze tijd. Standaard krijgt hij bijvoorbeeld grootlicht assistent met automatisch in-/uitschakeling en anti-verblindingsfunctie mee, maar ook Intelligent Speed Assistance (Traffic Sign Recognition en Cruise Control), Lane Keeping Alert en Lane Keeping Aid en meer.


Sportieve looks, sportieve prestaties

Motorisch biedt de Ford S-MAX ST-line keuze uit twee benzinevarianten – de 1.5 EcoBoost 160 pk met handgeschakelde 6-versnellingsbak en de 2.0 EcoBoost 240 pk met automaat – en een 2.0 TDCi turbodiesel met 180 pk, naar wens gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak of de sportief schakelende PowerShift-automaat met dubbele koppeling.

Neem contact opBoek een proefrit

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws