De nieuwe Ford Fiesta als beste budgetkoop.

Volgens Women's World Car jury

24-11-2017

De nieuwe Ford Fiesta levert verbeterde technologie, afwerking en style dan ooit tevoren en dat tegen een zeer voordelige prijs volgens de vrouwelijke juryleden van het Women's World Car of the Year paneel. Vandaar dat de nieuwe Ford Fiesta is verkozen als beste Budget Auto van het jaar, de enige autocontest waarbij alleen vrouwen de winnaar kiezen.

De 25 experts uit de jury, samengesteld uit 20 verschillende landen, kozen de nieuwe Ford Fiesta als een overduidelijke winnaar uit de laatste tien finalisten. Uiteindelijk is de Ford Fiesta winnaar van 420 auto's die meededen aan de wedstrijd. ''Wij feliciteren Ford met de overduidelijke overwinning tijdens deze verkiezing. Eentje die nooit in gevaar zou komen'', zegt Sandy Myhre hoofd van de jury. ''De Ford Fiesta was een consistente nominatie onder de juryleden en scoorde zelfs het hoogste in de Supreme categorie, waarin ook Ashton Martin en Range Rover waren genomineerd. ''

Tijdens de verkiezing wordt er naar verschillende criteria gekeken, waaronder de veiligheid, stijl, opslagruimte, kindvriendelijkheid, ease-of-driving, milieuvriendelijkheid en sex appeal. Categorieën die voor iedereen natuurlijk zeer belangrijk zijn en die allemaal terug te vinden zijn in de verschillende nieuwe Ford Fiesta. De nieuwe Ford Fiesta is sinds 2017 in verschillende varianten te vinden, zoals de Titanium, ST-Line en de Fiesta Vignale.

Belangrijke nieuwe Driver Assistance technologieën en SYNC 3 zijn volgens de Women's World Car of the Year jury zeer belangrijke upgrades geweest. De uitgebreide Voetgangersdetectie die ongelukken in het donker helpt voorkomen of het helpen met inparkeren via Ford Active Park Assist zijn interessante extra features die het autorijden zeer aangenaam maken in de nieuwe Ford Fiesta.



Neem contact opMeer nieuwsBoek een proefrit

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws