• Ford Mondeo ST-Line

  Ford Mondeo ST-Line: Een look die alle aandacht vraagt

  De Ford Mondeo ST-Line is de auto als je wilt opvallen met een sportieve auto. De zuinige en toch sportieve motor draagt bij aan de unieke mix van praktische bruikbaarheid en een in het oog springend fraai uiterlijk. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Mondeo ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 3.000,- met een actieprijs vanaf € 23.820,- per maand.  Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Mondeo of kom bij ons langs.

 • Ford Mondeo ST-Line

  Spiegels die zien wat jij niet ziet

  Een Blind Spot Information System (BLIS) helpt je om veiliger van rijstrook te veranderen met behulp van RADAR-sensoren die de dode hoeken aan beide zijden van jouw auto scannen. Als ze een voertuig detecteren dat je niet kunt zien, gaat er een oranje waarschuwingslampje branden in de buitenspiegel aan de betreffende kant van de auto. BLIS omvat ook de technologie: Cross Traffic Alert. Kom anders even langs om het testen. 

 • Ford Mondeo ST-Line

  Makkelijker parkeren dan ooit

  Wil je ook op de lastigste plekken eenvoudig inparkeren? Schakel dan de actieve parkeerhulp in. Met één druk op de knop helpen sensoren eerst een geschikte parkeerruimte vinden. En stuurt de auto vervolgens zichzelf tot hij geparkeerd staat: je hoeft alleen maar gas, versnellingen en remmen te bedienen met behulp van geluidssignalen en instructies op het scherm. Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Mondeo of kom bij ons langs.

 • Ford Mondeo ST-Line

  Hulp om binnen de lijnen te blijven

  Wil je wat extra hulp om altijd binnen de lijnen te blijven? Je krijgt het van het Lane Keeping System. Dit merkt via een camera of je de rijstrook dreigt te verlaten. Dan krijg je eerst signalen van Lane Keeping Alert: je stuur gaat trillen en je ziet een lampje branden. Als je langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping System je weer naar de juiste rijstrook leiden. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Mondeo ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 3.000,- met een actieprijs vanaf € 23.820,- per maand.

 • Ford Mondeo ST-Line

  Rijervaring

  Met behulp van intelligente technologie reageert de auto voortdurend op wat er om hem heen gebeurt, zoals de toestand van de weg, ander verkeer en jouw eigen rijgedrag. Een pakket geavanceerde functies draagt bij aan een verbeterde rijervaring. Denk hierbij aan LED-koplampen die hun lichtbundel aanpassen aan de omgeving, een communicatiesysteem dat je met jouw stem kunt bedienen, een functie die het parkeren vereenvoudigt en een functie die je helpt om binnen jouw rijstrook te blijven.

 • Ford Mondeo ST-Line

  Je ruiten automatisch regenvrij

  Wanneer zet je de ruitenwissers aan? Of harder? Of zachter? Dankzij de regensensor gaat ruitenwissen helemaal vanzelf. Zodra er vocht op de voorruit komt beginnen de wissers en passen hun snelheid vanzelf aan het weer aan, volgens een zelfgekozen gevoeligheidsniveau. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Mondeo ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 3.000,- met een actieprijs vanaf € 23.820,- per maand.

 • Ford Mondeo ST-Line

  Ford Mondeo ST-Line: Vermogen en efficientie

  De motoren van de Mondeo leveren uitstekende prestaties. Een verbeterde ophanging en een reeks intelligente technologieën zorgen ervoor dat je de Mondeo volledig onder controle heeft. Het resultaat: ultranauwkeurig rijgedrag in elke situatie. Prestatie gaat samen met zuinigheid. Slim design en geavanceerde technieken dragen bij aan een gunstig brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot.

 • Ford Mondeo ST-Line

  Voorkom botsingen in file en stad

  Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u  voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorligger onverwachts? Dan remt het systeem automatisch mee. Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Mondeo of kom bij ons langs. Dit kan via onderstaande knoppen.

Boek een proefritContactOntdek andere ST-Line modellen