Maatregelen coronavirus

Korting van €250,- op service bij versturen van configuratie

 • Stel jouw Ford samen en krijg €250,- korting op service

  Geldig t/m 31 Maart 2021

  Bekijk al onze nieuwe Ford modellen op onze product overzichtpagina. Of volg de hier onderstaande stappen om te profiteren van deze aanbieding.

  Wat moet je hiervoor doen?

  1. Stel hier jouw gewenste auto samen 
  2. Stuur jouw configuratie door naar ons
  3. Ontvang een persoonlijke aanbieding

 • Voorwaarden voor deze actie:

 • Deze actie is geldig voor particuliere klanten en eindigt op 31 Maart 2021. Voorwaarde is het samenstellen en versturen van jouw configuratie naar een Ford Dealer. Jouw ideale Ford samenstellen gaat via de link in stap 1. Koop je daarna je personenauto of bedrijfswagen in de actieperiode, dan krijg je €250,- korting op de service van deze auto. Deze korting komt bovenop alle bestaande aanbiedingen.

 • Boek een proefritNeem contact op


  •  


   Aan de inhoud en samenstelling van deze website wordt de grootste zorg besteed. Toch kunnen er fouten in voorkomen.

   Wij behouden ons het recht voor om specificaties, kleuren van de modellen en items te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

   Genoteerde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen in euro’s en inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en onvermijdbare kosten rijklaarmaken (zoals nul-beurt, 2 kentekenplaten, in- en uitwendig poetsen en transportkosten).

   Voor bedrijfswagens zijn de catalogusprijzen in euro's, af importeur Amstelveen, exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de geadviseerde kosten voor het rijklaarmaken.

   De actieprijs is de totale consumenten(advies)prijs minus eventuele kortingen.

   Voor meer informatie, bekijk onze Verkoopvoorwaarden. Je kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Ford Nederland B.V., Ford Credit Nederland B.V. of BNP Paribas Personal Finance B.V. aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website.

   Het auteursrecht op deze website en de daarin getoonde foto’s berust bij Ford Nederland B.V., of een met haar verbonden onderneming. Openbaarmaking of verveelvoudiging van auteursrechtelijk beschermd materiaal is, behoudens wettelijke uitzonderingen, zonder voorafgaande toestemming van de auteursrechthebbende niet toegestaan.

   De wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens is nader omschreven in onze Privacyverklaring.

   Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. De getoonde vanaf-prijzen zijn altijd inclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km p.j. en ten minste 6 schadevrije jaren. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Voor meer informatie, bekijk onze voorwaarden.

 Deel dit bericht

Andere aanbiedingen waarin je wellicht geïnteresseerd bent...


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures