Nieuwe Ford Puma nu te bestellen

19-11-2019

Compacte crossover met verleidelijk design en slimme features zoals Adaptive Cruise Control, Local Hazard Warning, draadloze smartphonelader en digitaal 12,3-inch 'Truecolour' instrumentarium is NU te bestellen. De Ford Puma heeft een ingenieuze en wasbare bagageruimte waarmee hij het ruimste is in zijn segment. Aangedreven door Ford EcoBoost Hybrid 48-volt technologie voor nog lagere brandstofveruik, hogere prestaties en meer rijplezier.

De Ford Puma begint een nieuw hoofdstuk in de designfilosofie van Ford. De crossover heeft een indrukwekkende styling met opvallende koplampen bovenop het spatbord en een atletisch lijnenspel. De compacte Puma biedt een hoge zitpositie en veel binnenruimte. Zijn ingenieuze én wasbare kofferbak is de ruimste in zijn segment. Hij is leverbaar vanaf Februari 2020.


  • Mild Hybrid EcoBoost technologie

    De nieuwe Puma is één van de eerste mild hybrides van Ford. De geavanceerde technologie verlaagt niet alleen het brandstofverbruik, maar brengt ook de toonaangevende Ford rijdynamiek naar een nog hoger niveau. De EcoBoost Hybrid-technologie ondersteunt de 1.0-liter EcoBoost benzinemotor met een 11,5 kW sterke, geïntegreerde starter/generator die door de multiriem wordt aangedreven. Hij regelt de terugwinning van de energie die normaliter verloren gaat bij remmen en vertragen en slaat die energie op in een luchtgekoelde 48-volt lithium-ionbatterij.

  • Ford Puma ST-Line
  • De Puma komt als EcoBoost Hybrid met een vermogen van 125 of 155 pk. De intelligente, zelfregulerende technologie gebruikt de opgeslagen elektriciteit enerzijds om de zuinige benzinemotor te ontlasten bij de acceleratie en anderzijds voor extra trekkracht tijdens krachtig accelereren bij lage toerentallen. De 1.0-liter EcoBoost Hybrid is eveneens uitgerust met cilinderuitschakeling. Dit systeem schakelt automatisch een van de cilinders uit wanneer het volledig motorvermogen niet nodig is, bijvoorbeeld bij het rijden met een constante snelheid of rustig accelereren. Het kan een cilinder in slechts 14 milliseconden uit- en inschakelen en zorgt voor een nog lager brandstofverbruik en vanaf 4.2 l/100km met een CO2 uitstoot vanaf 96 gram per kilometer**.

    Meer over elektrisch rijden


  • Geavanceerde assistentie technologie

    De Ford Puma is leverbaar met een groot aantal assistentiesystemen van de nieuwste generatie. Het geavanceerde Lane-Keeping System is nu uitgebreid met Road Edge Detection.

    Dit systeem kan herkennen waar een verharde weg overgaat in bijvoorbeeld een zachte berm en voorkomt vervolgens met stuuringrepen dat de auto van de rijbaan rijdt. Pre-Collision Assist met voetgangersdetectie detecteert mensen die zich in de buurt van de auto bewegen of die vóór de auto willen oversteken. Het systeem is ontworpen om frontale botsingen met auto’s of voetgangers te voorkomen of, als de botsing niet te vermijden is, de impact zo veel mogelijk te verkleinen. De Ford Puma is voorzien van de nieuwste versie van dit systeem en beschikt over een bredere camerahoek die voetgangers beter kan volgen.

  • co-pilot360
  • De Puma is ook leverbaar met technologieën als Adaptive Cruise Control, Speed Sign Recognition en Lane Keeping Systeem. Op de automaat die medio 2020 beschikbaar komt, zal ACC tevens voorzien zijn van het Stop&Go Systeem. Het innovatieve Local Hazard Information systeem informeert Puma-rijders over naderend onheil dat nog niet zichtbaar is, bijvoorbeeld vanwege een bocht in de weg. Dit systeem maakt gebruik van online data dat het binnenhaalt via het FordPass Connect on-board modem.

    Meer over Ford Co-Pilot360


  • Ford Puma varianten die op dit moment te bestellen zijn

    De Puma biedt een ruime keuze uit luxe tot zeer luxe uitvoeringen. In de basis biedt de Puma onder meer standaard airconditioning, cruise control, een 8-inch touchscreen en SYNC 3 met Apple CarPlay en Android Auto.


  • Ford Puma ST-Line
  • Ford Puma ST-Line

    De sportieve Puma ST-Line heeft sportvering, 17-inch lichtmetalen velgen en een sportieve ST-Line bodykit. Binnenin onderscheidt de Puma ST-Line zich met een aan de onderzijde afgeplat stuurwiel, sportieve bekleding, aluminium panelen en zwarte hemelbekleding. Hij biedt luxe features zoals Keyless Start en het nieuwe, volledig digitale 12.3-inch instrumentarium met haarscherpe graphics.


  • Ford Puma Titanium
  • Ford Puma Titanium

    De Puma Titanium heeft onder meer een navigatiesysteem, een draadloze smartphonelader, parkeersensoren achter en 6-weg verstelbare voorstoelen met massagefunctie. Het luxe interieur is voorzien van Ambient lighting, de subtiele blauwe sfeerverlichting. Hij staat op 17-inch lichtmetalen velgen en is afgewerkt met subtiele chromen exterieuraccenten.


  • Nu te bestellen, leverbaar vanaf februari 2020

  • De Ford Puma is vanaf nu te bestellen. De Nederlandse line-up ziet er als volgt uit:

  • Voor snelle beslissers is er een extra aantrekkelijk First Edition pakket op zowel de Titanium X als de ST-Line X te bestellen. Het First Edition pakket voegt het Driver Assistance Pack en de Handsfree bedienbare achterklep incl. Keyless entry toe aan de al zeer rijke uitrusting.

    De eerste exemplaren van de sportieve crossover arriveren medio februari in Nederland.

    Ford Puma ST-LineNeem contact op




< X  >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >
Ford Puma onthulling
< X Ford Puma onthulling >


*) Genoemde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen voor 2020 in euro’s en inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en onvermijdbare kosten rijklaarmaken (zoals nul-beurt, 2 kentekenplaten, in- en uitwendig poetsen en transportkosten).

**)Het vermelde brandstof- en energieverbruik, de CO2-uitstoot en elektrische actieradius zijn gemeten volgens technische reglementen en specificaties van het Europese reglement (EC 715/2007 en (EC) 692/2008. Het brandstofverbruik en de CO2-emissies zijn voor een specifieke modelvariant bepaald. De betreffende testprocedure vergelijkt verschillende automerken en modellen. Naast het brandstofverbruik spelen ook het rijgedrag en andere non-technische factoren een rol bij het bepalen van de testresultaten. CO2 broeikasgas is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde.



Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws