Coronavirus - Update Autobedrijf Misker

30-3-2020

Beste klant,

Zowel de werkplaats als de online showroom van Autobedrijf Misker zijn open. Ook is het nu mogelijk om zonder afspraak op bezoek te komen bij ons in onze fysieke showroom.

Neem contact op


Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Autobedrijf Misker heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u tijdens een bezoek aan ons bedrijf de werkplaats niet te betreden. En als u blijft wachten houdt dan voldoende afstand tot andere klanten. Ook hebben we op diverse plaatsen de mogelijkheid uw handen te reinigen.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. Onze medewerkers met die klachten blijven ook thuis.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon of via de e-mail. Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Neem contact opBoek een afspraak

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen