Onthulling nieuwe Ford Fiesta

25-11-2016

De nieuwe Ford Fiesta wordt op 29 november 2016 in Keulen onthuld tijdens het "Go Further"-evenement. Het evenement begint op 29 november om 20:00 uur en kan live worden gevolgd via YouTube. Het evenement kan ook achteraf worden teruggekeken.

President en Chief Executive Officer van Ford Motor Company Mark Fields en Executive Vice President en President van Ford Europa Jim Farley zullen de nieuwe Fiesta presenteren. “De nieuwe Fiesta wordt de beste uiting van waar Ford voor staat – beminnelijk, leuk, sportief om in te rijden en een ongeëvenaarde persoonlijkheid die trouw blijft aan de geest van de iconische compacte auto die in de afgelopen 40 jaar al verschillende generaties klanten heeft verheugd”, aldus Farley.

Tevens maakt Ford tijdens het "Go Further"-evenement details bekend over Smart Mobility, is er nieuws over een brandstofbesparingstechnologie, en onthult Ford nieuwe bedrijfswagens.

Het evenement, dat wordt bijgewoond door een publiek van 2.500 dealers, medewerkers en pers, vindt plaats in de productiefaciliteit in Niehl, Keulen – de thuisbasis van de nieuwe Fiesta.

Bekijk de videoMeer nieuws

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws