Verkoopvoorwaarden

Op de verkoop van Ford personenauto’s en bedrijfswagens zijn de BOVAG verkoopvoorwaarden van toepassing (raadpleegbaar op de website www.bovag.nl). De hieronder vermelde voorwaarden dienen ter verdere informatie ten aanzien van de (additionele) kosten bij aanschaf van een Ford personenauto of bedrijfswagen.

Verkoopprijzen

Alle gecommuniceerde prijzen van de personenauto’s betreffen consumentenprijzen. Deze consumentenprijzen zijn vermeld in euro's, af importeur Amsterdam en inclusief BTW en BPM. Alle consumentenprijzen van de personenauto’s zijn exclusief recyclingsbijdrage, legeskosten, en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Alle gecommuniceerde prijzen van de bedrijfswagens betreffen catalogusprijzen. Deze catalogusprijzen zijn vermeld in euro's, af importeur Amsterdam. Alle catalogusprijzen van de bedrijfswagens zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Alle genoteerde prijzen en als standaard vermelde uitrustingen zijn indicatief en kunnen te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Pas op de dag van aflevering worden de prijs en de uitrusting definitief vastgesteld.

Kosten voor het rijklaarmaken

De kosten voor het rijklaarmaken zijn de kosten voor het transport naar de diverse Ford dealers, het ontvetten en het poetsen van de personenauto’s en de bedrijfswagens. In de advieskosten zijn bovendien een volle tank brandstof, vloermatten, een reservelampenset, een noodhamer, een veiligheidshesje en een gevarendriehoek opgenomen. Onderstaand overzicht betreft de advieskosten voor het rijklaarmaken vanuit Ford Nederland B.V. De verschillende Ford dealers kunnen hiervan afwijken. De definitieve kosten voor het rijklaarmaken van de personenauto’s of bedrijfswagens zijn opvraagbaar bij uw Ford dealer. Overzicht van de advieskosten voor het rijklaarmaken

Overzicht van de advieskosten voor het rijklaarmaken

PERSONENAUTO'S ADVIESKOSTEN RIJKLAAR MAKEN INCL. BTW
FORD Fiesta en Fiesta ST € 795
FORD B-MAX  € 825
Nieuwe FORD EcoSport € 825
FORD Focus en Focus ST € 825
FORD Focus Electric € 765
FORD C-MAX & Grand C-MAX € 825
FORD Kuga € 885
FORD Mondeo € 885
FORD S-MAX € 985
FORD Galaxy € 985
Nieuwe FORD Tourneo Courier € 855
Nieuwe FORD Tourneo Connect € 885
FORD Tourneo Custom € 1.077

BEDRIJFSWAGENS ADVIESKOSTEN RIJKLAAR MAKEN EXCL. BTW
Nieuwe FORD Transit Bestelauto € 960
Nieuwe FORD Transit Minibus  € 960
Nieuwe FORD Transit Chassis Cabine € 960
FORD Transit Custom Bestelauto € 890
FORD Transit Custom Kombi € 890
Nieuwe FORD Transit Connect € 740
Nieuwe FORD Transit Courier € 710
FORD Ranger € 740

Bijkomende kosten

Recyclingsbijdrage

Vanaf 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer, voor elke nieuwe auto een recyclingsbijdrage van €45,00* inclusief BTW, afgedragen worden. De recyclingsbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA en SVN). Auto Recycling Nederland B.V. heeft ten doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal. De wettelijke verplichting van de recyclingsbijdrage financiert het project en bepaalt in belangrijke mate het succes ten bate van een schoner milieu. Meer informatie kunt u vinden op de website van Auto Recycling Nederland B.V.: www.arn.nl
* de recyclingsbijdrage van de Ford Focus Electric bedraagt €225,00.

Leges

De kentekenkosten voor 2014 bedragen €48,70. Hieronder valt het verzorgen van een kentekenbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs van een nieuwe auto.

BPM

BPM is de afkorting van “Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen” en is een aanschafbelasting die op nieuwe personenauto’s en bestelauto's wordt geheven, bovenop de BTW. Deze belasting is gerelateerd aan de CO2-uitstoot van een auto. Een overzicht van de verbruiksgegevens en CO2-uitstoot van Ford personenauto's vindt u hier. Voor personenauto's geldt dat de vermelde aanschafprijs altijd inclusief BPM is . De catalogusprijs van bedrijfswagens is exclusief BPM. Op de website van de belastingdienst (www.belastingdienst.nl) vindt u meer informatie over de voorwaarden en berekening van de verschuldigde BPM.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen