Ford Rijscholen & Taxibedrijven

Rijscholen & Taxibedrijven

Wij bieden een uitgebreid en gevarieerd aanbod van modellen die geschikt zijn voor rijscholen en taxibedrijven. Ford is een merk dat duurzaamheid tot topprioriteit heeft benoemd. De Ford-modellen behoren namelijk tot de meest schone en zuinige van Europa. Het ideale visitekaartje voor de klant!


  • Autorijscholen nieuwe Ford Fiesta
  • Autorijscholen

    Als autorijschool wil je natuurlijk dat jouw auto's van de beste kwaliteit zijn en topprestaties leveren, dag in en dag uit. Zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Kies daarom voor Ford. De Ford-modellen zijn standaard zeer rijk uitgerust met het oog voor je leerling, maar ook voor jou. Kom langs bij onze vestiging en ervaar het zelf. Je kan contact met ons opnemen of alvast een proefrit te boeken om te kijken welke auto bij jouw rijschool past.


  • Taxibedrijven nieuwe Ford Transit van
  • Taxibedrijven

    Ook voor taxibedrijven biedt Ford een gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn om als taxi te worden gebruikt. Je kan contact met ons opnemen om te kijken welke taxi wij voor jou beschikbaar hebben. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld meerdere mensen te vervoeren.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws