Ford Accu onderhoud

Ford Accu

 • Ford accu's en batterijen
 • Onze accu's

  Lithium-ion-accu's zijn verreweg de beste optie voor EV's die vandaag verkrijgbaar is, en wij gebruiken ze in al onze elektrische en hybride auto's. Er zijn echter verschillen in grootte en vermogen, afhankelijk van de eisen van de auto.

  Onze volledig elektrische Mustang Mach-E is uitgerust met een accu met een bruikbaar bereik van 99 kWh, die met één oplaadbeurt tot 600 kilometer kan leveren, terwijl in onze mild hybride Fiesta een accu van 48 volt wordt gebruikt, om de EcoBoost-benzinemotor van 1 liter te ondersteunen, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd.


 • Hoe kun je de accu langer laten meegaan.

  De beste manier om de levensduur van de accu te optimaliseren is door het matigen van je snelheid en indien mogelijk extreme temperaturen te vermijden.

  De accu's kunnen zeer af en toe kleine defecten vertonen. Wij zullen deze zo snel en eenvoudig mogelijk repareren. En als dat niet lukt, vervangen we ze door een nieuw exemplaar.

  Wanneer je EV-accu binnen de garantie moet vervangen worden, zullen wij de accu verwijderen, recyclen en vervangen door een nieuwe. Zo simpel is dat.

  Wanneer een accu aan het einde van de levensduur komt, kunnen tot 95% van de elementen die in de productie zijn gebruikt worden gerecycled om nieuwe EV-accu's te maken.Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws