FordPass Pro smartphone app voor de zakelijke weggebruiker

FordPass Pro App - Dé app voor bedrijfswagens

Beheer maximaal vijf bedrijfswagens om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden. Met de FordPass Pro app kan je de conditie van jouw bedrijfswagens controleren en krijg je een melding als er problemen zijn. Ook krijg je met deze app op afstand toegang tot je bedrijfswagen. FordPass Pro is speciaal ontworpen voor nieuwe bedrijfswagens met FordPass Connect. Dankzij een ingebouwde modem maak je moeiteloos verbinding met je bedrijfswagens, waar je ook bent.


FordPass pro youtube video


Belangrijkste kenmerken FordPass Pro App

 • Alles onder controle met FordPass Pro app
 • Alles onder controle

  Vergrendel je bedrijfswagens waar je ook bent. Zo ben je er altijd zeker van dat alles veilig is. Bedrijfswagens met automatische transmissie kun je zelfs starten vanuit de app en warm laten draaien voor vertrekt.


 • Ontvang meldingen via de FordPass Pro smartphone app
 • Ontvang meldingen

  Als er problemen optreden bij een van je bedrijfswagens, ontvang je een waarschuwing. Zo kun je problemen direct oplossen. De app helpt je vooruit te plannen en je bedrijfswagens op de weg te houden. Stel bijvoorbeeld je favoriete Ford-dealer in en plan rechtstreeks vanuit de app onderhoud en reparaties in.


 • Blijf op de hoogte van de benodigde onderhoud met FordPass Pro
 • Check in

  Met directe toegang tot de belangrijkste informatie over je bedrijfswagens, is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van onderhoud. Je kunt de bandenspanning controleren, zodat je weet wanneer je lucht moet bijvullen. Hierdoor vermindert de slijtage en verbetert het brandstofverbruik. Je kunt ook je AdBlue-niveau bekijken, zodat je altijd weet wanneer je het moet aanvullen.


 • Volg je bedrijfswagens met behulp van Ford Pass Pro
 • Volg je bedrijfswagens

  Zijn je bedrijfswagens waar ze moeten zijn? Voortaan weet je het. Check gedurende de dag, of wanneer je naar huis gaat, de app en bekijk de meest recente locaties op één kaart. Als je werkdag erop zit, weet je dus zeker dat alles veilig is en zich op de juiste plaats bevindt.


Download de FordPass Pro app

Apple appstore Download smartphone app FordPass Pro


Google Playstore Download smartphone app FordPass Pro

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen