Ford Airconditioning onderhoud aan je airco

Ford Airconditioning

De airconditioning regelt het klimaat, zorgt voor een gezonde lucht, voorkomt beslagen ramen en een afname van de luchtvochtigheid. Een slecht werkende airconditioning heeft een negatief effect op het brandstofverbruik. Het is dus noodzakelijk om een goedwerkende airco te hebben. Niet alleen voor een koele, frisse lucht in de auto, maar ook om de negatieve effecten te voorkomen voor het brandstofverbruik. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak alvast een afspraak om jouw airconditioning te controleren via onderstaande knoppen.

Maak een afspraak Neem contact op • Actieve MicronAir luchtfilters

  De ‘Ford micronAir proTect’-filter, die werd ontwikkeld door de filtratie-experts van Freudenberg, is als geen ander in staat om een brede waaier aan schadelijke bacteriën, allergenen en zelfs virussen op te vangen, die anders tot aanzienlijke gezondheidsproblemen kunnen leiden.

  Het verbeterde systeem gebruikt koolstof en een speciale actieve laag, gemaakt volgens een geheime formule die onder meer citroenzuur omvat. Die formule beschermt het interieur tegen ongewenste bacteriën en schimmels en heeft tegelijk antivirale eigenschappen.

  “Voor veel bestuurders en passagiers kunnen pollen- en stofallergieën heel wat ongemakken en zelfs ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen,” aldus Nigel Brackenbury, vicepresident Ford Customer Service Division bij Ford of Europe.

  “Deze filter is een goedkope maar doeltreffende manier om hun gezondheid te beschermen en het comfort van alle inzittenden in onze wagens te verhogen.”

  Wil je meer weten of wil je een micronAir-filter aanschaffen voor je huidige voertuig? Neem dan direct contact met ons op of boek een afspraak in!


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws