Ford Pro Charging

EEN HANDLEIDING VOOR FORD PRO™ EV CHARGING

Ford Pro™ biedt een breed scala aan oplaadopties voor thuis, depots en onderweg. Evenals de connectiviteitstools om de productiviteit van je voertuig te maximaliseren en de bedrijfskosten van je elektrische wagenpark te optimaliseren.

Neem contact op


OPLAADOPTIES

Als eigenaar van een elektrisch voertuig van Ford heb je een breed scala aan oplaadopties voor thuis, depots en onderweg beschikbaar.

 • BIJ HET DEPOT OPLADEN
 • BIJ HET DEPOT OPLADEN

  Als je Ford-aangesloten opladers op je bedrijfslocatie installeert, zijn je voertuigen altijd opgeladen en klaar voor gebruik. We kunnen een op maat gemaakt pakket leveren om aan jouw specifieke depotvereisten te voldoen. Inclusief alle laadhardware, installatie en onderhoud, samen met depotbeheersoftware om de laadbehoeften van je bedrijfswagenpark effectief te managen.

  Oplaadoplossingen voor depots


 • IN HET OPENBAAR OPLADEN
 • IN HET OPENBAAR OPLADEN

  Het BlueOval™ Charge Network geeft je gemakkelijk toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten, waaronder supersnelle IONITY-laadstations. Met Ford Charge Assist in het voertuig kun je gemakkelijk opladen langs je route en realtime informatie verstrekken over beschikbaarheid, kosten en oplaadsnelheid voor je geselecteerde laadpunt.

  Openbare oplaadpunten gebruiken


 • THUIS OPLADEN
 • THUIS OPLADEN

  Met een Ford Connected Wallbox kun je je voertuig tot vijf keer sneller opladen dan met een huishoudelijk stopcontact. En de E-Telematics-software stelt wagenparkbeheerders in staat om bestuurders te controleren en te vergoeden voor wanneer ze thuis werkvoertuigen opladen.

  Thuis opladen


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws